Latviešu
Русский

Pēdējie jautājumi

Noderīga informācija

Pēdējie komentāri

(Pirms 2 minūtēm)
Superlats
(Pirms 39 minūtēm)
piedzina
(Pirms 46 minūtēm)
e4U Interneta veikals
(Pirms 1 stundas 4 minūtēm)
Lorencio, suņu audzētava
(Pirms 1 stundas 7 minūtēm)
Lindorff
(Pirms 1 stundas 17 minūtēm)
www.draiskajiem.lv
(Pirms 1 stundas 18 minūtēm)
NS King
(Pirms 1 stundas 29 minūtēm)
Clean Control
(Pirms 1 stundas 35 minūtēm)
Lindorff
(Pirms 1 stundas 41 minūtēm)
Aglonas svētvieta

Sliktākais reitings

Populārākās sūdzības

Turies tālāk

Drogas (1)
MEGO (1)
Tele 2 (1)
DEPO (1)

Sūdzība par Dīzeļcentrs R

Lasīt visas sūdzības par Dīzeļcentrs R

Dīzeļcentrs R

Publicēja: Juris 09-02-2010 [Nosūtīt e-pastu]
Remonts
Informācija par kompāniju:
Dīzeļcentrs R
Rīga
Pārdaugava
Bukaišu 3, Rīga, LV-1004
www.dizel.lv
Bijuuz remontu, nelece auto aukstā laikā, teica sprauslas beigtas, nomainīja, teica sūknis, nomainīja samaksāju 700LVL bet taapat nelec un veel sliktaak iet, kautko aizdedzei reguleejuši, zobsiksnu pārlikuši. Saku tagat lai remontē par savu naudu, ka auto sabojāja, viņi tikai atbild, ka tā nav viņu vaina, ka vēk viskas jāmaina, lai gan l''idz viņu remontam viss bija daudz labāk. Man pat tāda nojausam, ka neko nav darījuši, jo pajautāju meistaram, ko rāda datorā redzamās līknes, viņš nezināja pat paskaidrot. Ir kādam ideja ko ar tādiem darīt, pagājis jau ir 1, 5 mēneši.
Lasīt komentārus Autoservisi

Komentāri

baidos ka neko isti nepieradisi, ar servisiem loti jauzmanas... bezmazvai jastav klaat
Komentēja: Xxx 10-02-2010 [nosūtīt e-pastu]

Ko darit tiesa likt man bija lidzigs gadijums ar Rolis Bosh servissu pilnigi krapnieki man ari neleca augsta laika aizbraucu un ko vini saka nu iespejams varsti vainigi labi mainam un tad es saku ja tik daudz jajauc tad lai ari nomaina gredzenus varstu un noslipe galvu nu nelielu kapitalo uztaisa prasu cik maksa pienemeijs saka 600 ls es saku labi taisam paiet 3 dienas un peksni man suta tami 1020 ls es saku ko jus galigi jau izkukojusi braucu pie viniem un redzu kad motors izjaukts metajas man pa busu es zvanu uz reno servissu man saka kad tadus darbus vini dara par 450 ls es saku bet ziniem man motors ir izjaukts vai varu vest tadu masinu vini saka kad ne jo nu pareizi vini jau nezin kas un ka un ja nomainis to ko citi pasaka un nedarbosies, labi es saku kad maksasu tik cik sarunajam uz ko man pasaka ne pienemejs cenas saucis no galvas un tas bija aptuvenas normali, sez pie datora un saka aptuvenas .viss beidzas kad sarunajam 850 ls 4 nedelas pagaja un ko braucu pakal atbraucu sie man dod rekinu par 980 ls es saku jus jau vispar izkukojat sie man saka tad nedos masinu es ilgi nedomaju zvanu savam juristam un braucu pakal masinai atbraucu un pats prieksniek smejas saka tu samaksa juristam to pasu ko butu samaksajis man kopa es vinam saku tadi cukas esat un domajat kad man nauda svariga es tadiem ka jus krapniekiem gatavs sadot un nezelot naudu taluk bija kad dabuju masinu protams bija tik lieli nepabeigti darbi, slutenes nepieskruvetas un pac galvenais masina jau leca bet ellu eda ka negudra un ko sie saka nu par to jau mes neko nezinam tads luk remonts man izvertas Nebaidieties zvaniet juristiem lai siem cukam ari butu nelabi ap sirdi tapat ka mums pateretajiem
Komentēja: Arnis 11-03-2010 [nosūtīt e-pastu]

Iepriekšējā | 1 | Nākamā

Pievienot komentāru

Pārbaudiet pareizrakstību, pirms ievietojat komentāru
Jūsu vards
Jūsu e-pasts
Nebūs redzams lietotājiem
Jūsu attieksmePiekrītu Neitrāls Nepiekrītu
Komentāra teksts
Pievienot bildes
Apstiprināšanas kods

Šodienas bilde