|
Kvalitāte,attieksme
Informācija par kompāniju: NS King Rīga
Šoreiz runāju par t/c Spices veikalu NS King.Situācija bij tāda, ka uz akciju rēķinu arī es gribēju tikt pie jauniem zābaciņiem...Aizgāju uz NS King, kur parasti ir apavi manai gaumei un atradu sev vēlamus apavus...kā par nelaimi šiem zābakiem akcija nebij, bet tā kā cena nebij milzīga (40ls)nopirku manis izvēlētos lakādas zābakus.Nākošā dienā, laimīga, uzvilku kājās un braucu uz darbu, aizejot līdz darbam(ar kājām no Krastmalas līdz Doma lauk.)konstatēju, ka kājas slapjas.Vienam tā kā varēja redzēt, ka atnākusi līmētā maliņa vaļā, bet otram nekas redzams nebij.Aiznesu, lai taisa, pārdevējas ar pārgrieztiem ģīmjiem(kā jau vienmēr, iztraucēju, kad visas sapulcējušās aiz letes klačojas) pieņēma un lika uzrakstīt iemeslu kas neapmierina.
Pēc 10 darba dienām zvans, ka varu iet pakaļ zābakiem, nopriecājos, ka tagad viss būs kārtībā. Bet nākošajā dienā uzvelku kājās, aizeju līdz darbam un situācija tā pati :@ Jau pamatīgi noskaitusies, nesos atpakaļ uz veikalu.Situācija atkal tā pati - neapmierinātās pārdevējas, šoreiz krievu sieviete kautko atburkšķ lauzītā latv.val., bet pieņem manus zābakus.
Pēc 10 darba dienām atnāk vēstule kurā rakstīts, ka ar zābakiem viss esot kārtībā, brāķis neesot, bet pati esot vainīga, jo purnos esot nosista virskārta (jā, purniņos patiešām ir lakāda nonākusi nost, jo laikam esmu atsitusi pret bruģi, bet tas laukums ir sērkociņgalviņas lielumā, knapi pamanāmi )un ja vēlos, varu iesniegt uz ekspertīzi, bet jāmaksā pašai. Un tas mani patiešām sadusmoja!
Nu tad gaidu, kad zvanīs no veikala un teiks, ka varu iet pakaļ zābakiem, bet zvana nav.Paiet 2as, 3 dienas, bet nekā, 4tajā dienā braucu un jautāju...pārdevējas aizmirsušas piezvanīt! :D:D Jauti!
Bet kad iznesa manus zābakus, man jautri vairs nebij, jo, lakādas zābaki, kas jau tā locījuma vietās ar laiku izskatās briesmīgi, bij vienkārši salocīti!Purngals bij pielocīts zābakam! Es biju šokā!Bet pārdevēja mierīgi mēģināja atlocīt atpakaļ, kas viņai neizdevās, un lika man parakstīties, ka esmu saņēmusi zābakus
Maigi teikts, ka es viņus gribēju uzspridzināt!
Katrā ziņā es nesaprotu, kāpēc šī uzņēmuma vadība neko nedara lietas labā, redzot cik daudz negatīvu rakstu un emociju ir par viņu darbinieku attieksmi un apavu kvalitāti!?!
Es domāju, ka vēl ir miljons tādu neapmierinātu sieviešu, vienkārši viņas par to parunā tikai savā starpā un neapmierinātību nepublisko!
Fui - vadībai!
|