|
Attieksme pret klientu
Informācija par kompāniju: Pro Vento RīgaTeikaBiķernieku 58 www.provento.lv
Ja gribat sabojāt brīvdienu... vispirms pamēģiniet sestdienā piezvanīt uz ProVento: pa parasto telefonu neviens neatbild, un izziņās var dabūt tikai to vienu parasto numuru, kā arī info par to, ka sestdienas darba laiks ir n0 9.00-15.00. Tā kā lieta steidzama, un jūs, tāpat kā es, droši vien darbdienās strādājat, tad pierunājiet kādu, lai jūs aizved uz turieni, jo pašam tak auto "Čupā". Uz vārtiem ieraudzīsiet dzeltenu lapiņu - atvainojiet, šodien nestrādājam, piedodiet par sagātajām neērtībām... bet iedomājieties, ka jums lieta steidzama, tāpat kā man - un mēģiniet ķerties pie pēdējā salmiņa - tur, pie vārtiem, gan ir minēti pāris kontakttelefoni, par laimi - mobilie. Viens ir tāds: 29205305. Tur jums atbildēs sieviete. Pateiks, ka viņa neuzņemas atbildību par jūsu garastāvokli, un viņiem ir brīvdiena, jo tā vienkārši ir. Pateiks, ka izziņās mobilo numuru neliks, jo viņi ir privāfirma un dara, kā grib. Un beigās vēl pateiks, ka viņiem klientu pietiek. Man arī pietika. Auto pie viņiem nopirku, bet remontēšos tur, kur klientus cenšas pieturēt.
|