Latviešu
Русский

Pēdējie jautājumi

Noderīga informācija

Pēdējie komentāri

(Pirms 9 minūtēm)
Superlats
(Pirms 47 minūtēm)
piedzina
(Pirms 53 minūtēm)
e4U Interneta veikals
(Pirms 1 stundas 11 minūtēm)
Lorencio, suņu audzētava
(Pirms 1 stundas 14 minūtēm)
Lindorff
(Pirms 1 stundas 24 minūtēm)
www.draiskajiem.lv
(Pirms 1 stundas 26 minūtēm)
NS King
(Pirms 1 stundas 36 minūtēm)
Clean Control
(Pirms 1 stundas 43 minūtēm)
Lindorff
(Pirms 1 stundas 48 minūtēm)
Aglonas svētvieta

Sliktākais reitings

Populārākās sūdzības

Turies tālāk

Drogas (1)
MEGO (1)
Tele 2 (1)
DEPO (1)

Sūdzība par Pronets

Lasīt visas sūdzības par Pronets

Pronets

Publicēja: X X 25-02-2007 [Nosūtīt e-pastu]
Медленная скорость и постоянные обрывы связи
Informācija par kompāniju:
Pronets
Rīga
Purvciems
www.pronets.lv
Internet provaider "Pronets" v purvcemse polnoe gavno, skorost 1 kb/s i postojanie obrivi svazi, sotrudniki polnie idioti, abonentnaja plata ne 14 ls kak obesano a 16.50, nepodklucaites, a to pozaleete .

Lasīt komentārus Interneta provaideri
Vairākas sūdzības par "Pronets"
Pronets - Pasaku stāstītāji
Pronets - Nevienam neiesaku Pronets internetu
Pronets - baigais LAGNETS
Pronets - Pronets
Pronets - Зарубежная скорость
Pronets - Attieksme, pārrāvumi
Pronets - loti slikts internets
Pronets - apkalpošana
Pronets - provaidera Pronets x-mas ātrums

Komentāri

Augstaak rakstiitais ir taisniiba....
Komentēja: Mans 31-03-2003 [nosūtīt e-pastu]

Man arī ir Pronets, pa dienu vēl iet daudz maz Latvijas saiti, bet ārzemes jāgaida stunda, lai ieietu adresē un otra stunda, lai nokļutu tālāk!

Vakarā, kad atnāk vīrs no darba mājās internets vispār neiet, tā lūk un rodas arī ģimenē nesaskaņas no tā, ka tas BESĪ
Komentēja: Dace 27-06-2003 [nosūtīt e-pastu]

Man Pronets Torņkalnā, esmu apmierināts. Kad dzīvoju Imantā, bija BALTINET, regulāri radās problēmas ar i-netu
Komentēja: Qwerty 28-01-2008 [nosūtīt e-pastu]

Lieta taada ka agraak viss bija ok, bet tagad sviests - esmu teika,vienu briidi iet pec tam jau stunada jagaida lai kaut ko atvertu. Laiks mainiit internetu. Un katru menesi maksa 11,80 ls bet par ko, par to ka nav interneta???
Komentēja: Agnese 11-02-2008 [nosūtīt e-pastu]

Ну незнаю господа. Лично я этим провайдором пользуюсь уже 3 год и побольшому счёту очень доволен. Да были проблемы иногда и сейчас бывают а в целом нормально!!! И сотрудники там тоже хорошие!!!!Господа просто нужно нормально общаться!!!
Komentēja: Vitalijs 04-03-2008 [nosūtīt e-pastu]

1 kb/sek, nu ti pistun, parenj. A ja zivu na hospitalju, bil provajder tekalat, basgrupa, elidars i sejcas uze kak tri goda pronets. v nacale bili problemi, kogda oni zdesj toljko nacinali razvivatjsja, a sejcas skorostj na speedtest.net 75-80 mbit, chesslovo, a zagran okolo 20 mbit, tak cto vikinjte svoi drevnie kompi gospoda.
Komentēja: Tekila 16-07-2008 [nosūtīt e-pastu]

PRONETS IR PILNĪGI DĪVAINA ATTIEKSME PRET KLIENTIEM!!! INTERNETS VĒL NEKO, BET FAKSA SAKARI un TĀLRUNIS PEEE PIIIIII
Komentēja: Xxx 08-10-2008 [nosūtīt e-pastu]

Dzīvoju Purvciemā, nekad nekādas problēmas nav bijušas. Darbinieki ātri un atsaucīgi!
Komentēja: Inese 08-10-2008 [nosūtīt e-pastu]

Man arī bija problēmas ar internetu. Vakar bija lēns, bet no rīta pavisam negāja.
Uzzvanīju. Apsolījās atsūtīt meistaru, lai pārbauda. Tagad viss kārtībā. Internetam ne vainas.
Paldies tam meistaram! :)
Komentēja: Rihards 20-03-2009 [nosūtīt e-pastu]

Esmu no teikas... piesleedzu to pronetu... downloads/uploads 10mbs... taa teikts liigumaa, ka liidz šādam ātrumam, :D bet man ir 300kbs downloads... un kas ir labākais, ja es gribu atslēgties no viņiem atrāk par sešiem mēnešiem, skaitot no līguma parakstīšanas brīža, tad man ir jāmaksā 50% no tās summas, kas man vēl ir atlikusi līdz šo sešu mēnešu beigām... tas nopietni priecē...
Komentēja: Ej Tu Pupaas 30-03-2009 [nosūtīt e-pastu]

Es ar viņiem kārtīgi izstrīdējos, līdz pat Mātes vārdiem, un nu viss ir OK! Latviski viņi nesaprata un operatores arī māna cilvēkus!
Komentēja: M 21-06-2009 [nosūtīt e-pastu]

Скорость отличная. Сотрудники адектватные. Но обрывы просто нереально часто происходят. Если бы домашнее подключение такое, может и можно пережить, но просто когда у тебя подключена компания и все сидят на терминале работают, и периодически всех выкидывает это ЛАЖА - да и деньги теряются. А компенсация мизер да и то (по договору) если интернета нет 24 часа. Подключены в центре. В пурчике знакомые сидят на их домашнем подключении вообще не жалуются (и скорость и без обрывов). Может просто проблема, именно территориальная. Хочется, чтобы исправили раз и надолго - А не слушать: "Мы в курсе сотрудник разбираестя."
Komentēja: Igorj 13-10-2009 [nosūtīt e-pastu]

Lietoju pronetu 2.gadus. Kameer nelieto arzemju torrentus viss buus ok bet kad lieto taa pizdec aarzemju aatrumas. Karoju es ar vinjiem bet shie neliekas ne zinis. Salikti viniem tur kautkaadi limiti un ja paarsniedz tad nogriezh. Ligumaa nekas taads nav rakstiits un pashi vinji arii neatziist.
Doma pariet uz Lattelekom- jo vinjiem ir stabiils nets un vari pats ip nomainiit(kas man ljoti svariigs). Stakji pronets arii mana ip tikai 2ls japiemaksaa(tas b. medniekiem).
Komentēja: Janis 09-11-2009 [nosūtīt e-pastu]

Viss kas Te rakstīts ir absolūti balta un pūkaina patiesība!!!
Komentēja: Sss 06-02-2010 [nosūtīt e-pastu]

Vot kā tik kādu aprunāt :) Ko konkuenti sasparojās? esmu pie Pronets jau vairāk par 2 gadiem ķengarags līdz pvn paaugstināšanai maksāju ~11.80, tagad 12.10 un internetam nav ne vainas :[URL=http://www.speedtest.net]http://www.speedtest.net/result/743378528.png[/IMG][/URL]

ātrums Latvijā 40Mbiti+ upload(30+) ārzemēs 10-15 Mbiti un tas man pilnīgi apmierina, ja Jūs no datora ne velna nesaprotiet un nemākat pat normāli to uzstādīt, tad protams, Jums vienmēr būs problēmas :)
Komentēja: Haha 10-03-2010 [nosūtīt e-pastu]

Pljunte mne v lico komu eto medleno :D Download 92.44Mbita upload 65.93 Mbita eto, pravda po Latviji no vsjo zhe
http://www.speedtest.net/result/743384292.png
Los Angeles:
http://www.speedtest.net/result/743386296.png
Eto ~8500 km ot nas :) skupoj platit dvazhdi, a tupoj postojanno :)
Komentēja: Andrjuhak 10-03-2010 [nosūtīt e-pastu]

Iepriekšējā | 1 | Nākamā

Pievienot komentāru

Pārbaudiet pareizrakstību, pirms ievietojat komentāru
Jūsu vards
Jūsu e-pasts
Nebūs redzams lietotājiem
Jūsu attieksmePiekrītu Neitrāls Nepiekrītu
Komentāra teksts
Pievienot bildes
Apstiprināšanas kods

Šodienas bilde